top of page

Mit kell tudni rólunk

A HunCut CNC Kft 2017-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Célunk megfizethető, egyedülálló technológiai megoldással működő CNC megmunkáló központok tervezése és gyártása kis és nagyipari felhasználók számára.

   Azoknak a gyártással foglalkozó vállalatoknak szeretnénk innovatív megoldást kínálni, akik új berendezés vásárlással tervezik tevékenységüket bővíteni, hatékonyabbá tenni, termékkínálatukat színesebbé változtatni, de problémát okoz számukra a szakképzett munkaerőtől, illetve a beszállító partnerektől való függőség.

 Folyamatosan figyeljük a belföldi és nemzetközi ipar helyzetét, tájékozódunk a piacot befolyásoló gyártástechnikai újdonságokról, hogy értékes az információkat beépítsük tevékenységünkbe, illetve azokat közvetíteni tudjuk partnereink felé.

Arra törekszünk, hogy vevőink igényeit megértve, számukra mindig a legoptiálisabb megoldást kínáljuk. Ehhez egy kiváló tudással és tapasztalattal rendelkező mérnök és szakember gárda áll rendelkezésünkre

     3 év fejlesztési munka és több prototípus berendezés elkészítése után 2020-ban váltunk késszé, hogy első vásárlóinkat gondosan kifejlesztett egyedi szoftverrel, gyártási folyamatokkal és beszállítópartneri háttérrel ki tudjuk szolgálni.  

HC_GREY_4823VATC_HD.png
bottom of page